فروش ویژه : ثبت دامنه آی آر IR فقط 99 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی
فروش ویژه : ثبت دامنه دات کام COM فقط 990 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی (بهترین پیشنهاد)
فروش ویژه : 1500 مگابایت هاست ابری به همراه SSL رایگان ماهیانه فقط 99 هزار تومان مشاهده مشخصات و پلن ها

هاست چیست؟

همانطور که می دانید جهت داشتن وب سایت شما می بایست در ابتدا نام دامنه خود را مشخص نموده و سپس هاست مورد نظر را تهیه نمایید. در این جا در رابطه با هاست توضیحات جامع ارائه شده است.
سرویس میزبانی وب یا هاست (Host) فضایی است که اطلاعات سایت شما برروی آن قرار می گیرد. این اطلاعات می توانند صفحات وب سایت، عکس ها، فایل های CSS، جاوا اسکریپت و یا هر نوع فایل دیگری باشند.
این فضا برروی هارد دیسک سرورهایی با سیستم عامل ویندوز یا لینوکس قرار دارد و اطلاعات سایت شما، با توجه به قدرت سرور و ارتباطات مناسب دیتاسنتر مربوطه می تواند بدون کوچکترین وقفه و با بیشترین سرعت ممکن در سراسر دنیا در دسترس باشد.
دیتاسنتر ها (Data Center) یا مراکز داده، قلب اینترنت هستند و کلیه داده ها از دیتاسنتر ها گذر می کند. در واقع دیتاسنتر محل قرارگیری سرورها و میزبانی اطلاعات با حداکثر سرعت و امینت خواهد بود.
از آنجایی که دیتاسنترها پیش نیاز بسیاری از سرویسهای اینترنتی است و در سرعت و کیفیت خدمات ارائه شده تاثیر گذار خواهد بود، وظیفه خود می‌دانیم بهترین‍ها را انتخاب نماییم. در این راستا تمامی سرورهای این شرکت در دیتاسنترهای معتبر مستقر می باشند.
از برخی ویژگی های دیتاسنتر های این شرکت می توان به موارد زیر اشاره نمود:
  • استفاده از برترین برندهای سخت افزاری
  • ارائه پورت های متنوع (10MB، 100MB، 1GB، ..)
  • انعطاف پذیری و سرعت بالا در اعمال تغییرات در منابع سرور
  • منابع مجزا و اختصاصی
  • ارائه پايداري سرويس (با ضريب اطمينان 99/9%)
  • امنیت فیزیکی و امنیت اطلاعات بسیار بالا
  • و...
همچنین جهت رفاه شما مشتریان گرامی سرورهای این شرکت هم در دیتاسنتر های داخل کشور و هم دیتاسنتر های خارج از کشور مستقر می باشد.
 
هاست ایران و یا هاست خارج از کشور:
مهمترین وجه تمایز دیتاسنتر های داخل و خارج از کشور، در بازدیدکنندگان سایت و نیز حوزه فعالیت تجاری شما می باشد.
به این معنا که اگر حوزه فعالیت شما در عرصه بین الملل و یا در سطح خاورمیانه می باشد و اغلب مشتریان شما از خارج از کشور به سایت مراجعه می کنند، بهتر است هاست خود را روی سرور های خارج از کشور تهیه نمایید.
اما در صورتی که بیشتر بازدیدکنندگان سایت شما در داخل کشور قرار دارند، بهتر است از هاست ایران استفاده نمایید که در این صورت مشکلات ارتباطی اینترنت خارج از کشور را نخواهید داشت.
در نتیجه بسته به نیاز خود و حوزه فعالیت شرکت می بایست هاست ایران و یا هاست خارج از کشور را تهیه نمایید.
 
مقایسه هاست لینوکس و هاست ویندوز :
بر اساس نیاز های متفاوت برنامه نویسی و طراحی وب سایت، سیستم عامل سرور های ارائه شده در این شرکت متفاوت بوده و با درنظر گرفتن تمامی نیاز های مشتریان، دو نوع سیستم عامل لینوکس و ویندوز در این شرکت ارائه می گردد.
مقایسه هاست لینوکس و هاست ویندوز
توجه داشته باشید که جهت استفاده از هاست لینوکس و یا هاست ویندوز نیازی نیست که شما به سیستم عامل لینوکس و یا سیستم عامل ویندوز آشنایی داشته باشید. برخی از کاربران به اشتباه تصور می کنند برای استفاده از سیستم عامل لینوکس می بایست بر روی کامپیوترهای شخصی خود، سیستم عامل لینوکس نصب کنند. این فرضیه اشتباه است.
در واقع تمامی پیکر بندی های سرور لینوکس و یا سرورهای ویندوز، توسط این شرکت انجام شده و شما از طریق کنترل پنل های ارائه شده به راحتی می توانید اطلاعات خود را روی سرور قرار دهید و یا ایمیل های خود را مدیریت نموده و بدون درگیری با مسائل سمت سرور، به راحتی روی طراحی وب خود تمرکز نمایید.
 
زبان برنامه نویسی تحت وب:
ماهیت زبان‌های برنامه نویسی وب مانند دیگر زبان‌های برنامه نویسی است با این تفاوت که در سمت سرور تفسیر می‌شوند و در مرورگرها (Browsers) خروجی آن به صورت وب سایت نمایش داده می شود.
توسعه وب سایت دارای دو رویکرد کلی تحت عناوین طراحی وب (Web design) و برنامه نویسی وب (Web programming) است که هر یک دارای زبان‌های متعددی برای ساخت یک وبگاه هستند.
زبان برنامه نویسی تحت وب
در صورتی که طراحی وب سایت شما با زبان های برنامه نویسی تحت وب که تکنولوژی آن ها بر اساس Perl ، Python ، PHPو CGI بنا نهاده شده، می بایست هاست لینوکس ایران و یا هاست لینوکس خارج از کشور را تهیه نمایید. زبانهای PHP در برخی از سرورهای ویندوز قابل اجرا هستند، اما PHP نصب شده بر روی سرور ویندوز در برخی موارد مشکلاتی را به وجود می آورد و تعدادی از دستورات آن تفاوت دارد.
همچنین در صورتی که از سیستم های مدیریت محتوا (CMS) ها مانند جوملا (Joomla)، وردپرس (Wordpress)، دروپال (DRUPAL) و… استفاده می کنید، هاست لینوکس را به شما پیشنهاد می کنیم.
 سیستم های مدیریت محتوا
همچنین در صورت تمایل، امکان انتقال رایگان اطلاعات سایت شما از شرکت های دیگر به سرور این شرکت می باشد.
هاست ویندوز از زبانهای ASP و ASP.NET پشتیبانی می کند و ASP تنها در سرورهای ویندوز قابل اجرا می باشد و هاست لینوکس این زبانها را پشتیبانی نمی کند.
در این شرکت تمامی ورژن های مختلف Asp.net یعنی ASP.Net 1x – 4.5x روی سرور های ویندوز پشتیبانی می گردد.
 
وب سرور (Web Server) :
در دنیای اینترنت اکثر سرویس ها به شکل صفحات وب و با استفاده از پروتکل HTTP ارائه می شوند. صفحات وبی که ما در اینترنت مشاهده می کنیم بایستی توسط سرویس دهنده وب یا وب سرور به بازدید کنندگان نمایش داده شود در غیر این صورت صفحات وب ما چیزی به غیر از چند فایل نخواهند بود.
در این شرکت، وب سرور مورد استفاده ویندوز، IIS و وب سرور لینوکس Apache و نیز وب سرور Lite Speed می باشد. لایت اسپید وب سروری توسعه یافته است که با جایگرین کردن آن با وب سرور Apache، می توان کیفیت و پایداری و راندمان سرور خود را به طور چشمگیری ارتقا داده است.
وب سرور
هاست ویندوز معمولاً گرانتر از هاست لینوکس هستند، چراکه استفاده از آنها مستلزم تهیه لیسانس (License) ویندوز سرور از مایکروسافت می باشد. ضمن اینکه معمولاً سرورهای ویندوز قابلیت بیشتری دارند و پشتیبانی از محصولات Microsoft بر روی این وب سرورها یک حسن محسوب می شود.
همچنین این شرکت با بهره گیری از قدرتمندترین تجهیزات و استفاده از تکنولوژی Multi Server و جداسازی کامل (Isolation) در هاست ویندوز ، نسبت به ارائه ی سرویس های DNS, Data-Base, Web و Mail خود برروی سرورهای جداگانه اقدام نموده است.
سرور های هاستینگ
و اما سیستم عامل لینوکس Open Source و رایگان می باشد و برای استفاده از آن نیازی به پرداخت حق لیسانس نیست، سیستم عامل لینوکس معمولاً دارای ثبات و امنیت بیشتری نسبت به سرورهای ویندوز هستند و کمتر در معرض تهدید قرار می گیرند. البته با در نظر گرفتن تمامی مسائل امنیتی بر روی هر دو سیستم، امنیت هر دو پلتفورم در این شرکت تضمین شده است.
در این شرکت با بهره گیری از تکنولوژی Cloud Linux و استفاده از وب سرورهای Lite Speed و Apache، امنیت، سرعت و پایداری بالاتری را برای کاربران سرویس هاست لینوکس فراهم آورده است.
 
بانک اطلاعاتی ویا دیتابیس (Database) :
بانک اطلاعاتی یا پایگاه داده یا دیتابیس (Data Base) به مجموعه ای از اطلاعات با ساختار منظم گفته می شود.
دیتابیس
زمانی که شما تصمیم به راه اندازی یک وب سایت دارید، به دو صورت استاتیک (Static) و یا داینامیک/پویا (Dynamic) حالت میتوانید این کار را انجام دهید.
اگر طراحی شما از نوع استاتیک باشد، نیازی به منبع ذخیره سازی داده ها ندارید. چون تمامی صفحات شما Html و بصورت ثابت هستند. اما اگر بخواهید به صورت داینامیک طراحی نمایید، می بایست منبعی را تهیه کنید تا بتوانید رکوردها ویا داده ها را در آن ذخیره کنید و در صورت نیاز داده ها را مجدد فراخوانی کنید و نمایش دهید.
این منبع ذخیره سازی داده و اطلاعات دیتابیس نامیده می شود. با استفاده از دیتابیس شما میتوانید اطلاعات و داده های سایت را ذخیره کنید و با استفاده از دستورات زبان برنامه نویسی آنها را از دیتابیس بگیرید و به کاربران نمایش دهید.
mssql-mysql
به طور معمول و استاندارد برای ASP و هاست ویندوز از بانک اطلاعاتی SQL Server Ms و برای PHP و هاست لینوکس از بانک اطلاعاتی My SQL استفاده می شود.
در هاست ویندوز ، تمامی ورژن های دیتابیس Ms SQL شامل 2000، 2005 ، 2008 و 2012 ارائه می گردد.
 
کنترل پنل :
برای راحتی کار با هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس از یک واسط مدیریتی به نام کنترل پنل (Control Panel) استفاده می شود.
به طور کلی کنترل پنل های پلسک (Plesk)، هلم (Helm) ،وب سایت پنل (websitepanel ) و هاستینگ کنترولر (Hosting Controller) برای Windows و کنترل پنل های سی پنل (Cpanel)، دایرکت ادمین (DirectAdmin)، پلسک (Plesk) و کلوکزو (Kloxo) برای Linux استفاده می شود.
کنترل پنل
هردو سیستم عامل ویندوز و لینوکس دارای سرعت یکسان می باشند چراکه معمولاً اکثر سرورها از سخت افزاری در یک سطح استفاده می کنند.
راحتی کار و امکاناتی که یک کنترل پنل به کاربران ارائه می دهد از جمله فاکتورهای مهم یک هاست خوب می باشد.
در این شرکت از کنترل پنل های قدرتمند و محبوب Website Panel روی سرویس های هاست ویندوز بهره برده و نیز روی سرورهای لینوکس از دو کنترل پنل محبوب Cpanel و DirectAdmin استفاده می شود.
 
پلان های هاست :
در زمان انتخاب هاست، می بایست با توجه به نیاز و میزان فضای ارائه شده روی پلان های مختلف، پلان هاست مناسب را انتخاب نمایید.
همچنین علاوه بر فاکتورهای کیفیتی، به پارامترهای دیگری از جمله میزان فضا، ترافیک ماهیانه ، تعداد ایمیل اکانت، تعداد پایگاه داده، محل دیتاسنتر و ... نیز توجه داشته و بر این اساس پلان هاست مناسب با نیاز خود را خریداری نمایید. در صورتی که از میزان فضای مورد نظر مطمئن نیستید، می توانید حداقل پلان مورد نظر را تهیه نموده و در آینده امکان ارتقا به پلان های بالاتر می باشد.
 
برخی ویژگی های مهم مطرح شده در پلان ها که می بایست هنگام تهیه هاست مورد توجه قرار گیرند، به شرح زیر می باشد:
فضای هاست : فضای هاست (host)، عموما به معنای میزانی فضای اختصاص داده شده به وب سایت، گفته می شود. همه ی فایل ها، عکس ها و ... یک وب سایت روی هاست قرار می گیرد تا به صورت شبانه روزی از هر کجای جهان از طریق اینترنت قابل دسترسی باشد.
ترافیک ماهیانه (Bandwidth) : ترافیک ماهیانه به مجموع حجم دریافت (دانلود) و بارگذاری (آپلود) اطلاعات و یا بصورت کلی به میزان هرگونه رد و بدل اطلاعات بین سایت شما و سرور، ترافیک ماهیانه گفته می شود. این اطلاعات می تواند شامل عکس ها، ویدئوها، اطلاعات سایت و... در سایت بوده و یا ارسال و دریافت ایمیل ها باشد.
تعداد ایمیل اکانت (Email) : منظور تعداد حساب ها یا ایمیل اکانت هایی که می توانید ایجاد نمایید.
تعداد پایگاه داده (DataBase) : تعداد دیتابیس های مجاز که می توانید روی هاست خود ایجاد نمایید.
سیستم عامل (OS) : بسته به نیاز میتوانید هاست لینوکس و یا هاست ویندوز را انتخاب نمایید.
محل سرورها : بسته به نیاز و حوزه فعالیت شرکت، می توانید هاست ایران و یا هاست خارج از کشور انتخاب نمایید.
 
میزبانی ایمیل یا هاست ایمیل :
با توجه به این که امروزه استفاده از ایمیل اختصاصي تحت نام دامنه به نوعي سند اعتبار يک شرکت يا سازمان محسوب مي شود، سرویس میزبانی ایمیل (Email Hosting)، توسط شرکت های ارائه دهنده خدمات هاستینگ در اختیار مدیران وب قرار گرفته و امکان ارسال/دریافت ایمیل با نام برند و نام تجاری را برای کاربران آن وب سایت فراهم می سازد.
به طور پیش فرض، به هنگام تهیه فضای میزبانی (Host) از شرکت های هاستینگ، تمامی امکانات جانبی و مورد نیاز جهت میزبانی وب سایت، از جمله سرویس ایمیل در اختیار Web Master (مدیر وب) قرار داده می شود.
در هاست لینوکس ، وب میل های ارائه شده، Roundcube ، Squirrelmail و Horde می باشد كه بر روي هريك از سرورهای لینوکس (Linux Server) نصب شده است.
همچنین در هاست ویندوز ، وب میل های ارائه شده، Mail Enable می باشد.
هاست ایمیل
در صورتی که طراحی سایت شما هنوز تکمیل نشده است و یا تمایل دارید تنها از سرویس ایمیل جهت برند خود استفاده نمایید، بهترین گزینه برای شما هاست میزبانی ایمیل می باشد.
در هاست ایمیل ، تمامی اطلاعات و امکانات مربوط به ایمیل، از جمله نام اکانت های ایمیل (Email Accounts)، مدیریت ایمیل ها و اطلاعات موجود در پوشه های Inbox و Sent Item و ... در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
از دیگر قابلیت های هاست ایمیل ، امکان تعریف Email Forwarder و Auto Responder های برای اکانتهای ایمیل، استفاده از سرویسهای Pop3 و Smtp و Imap می باشد.
ایمیل
همچنین امکان تعریف نمودن اکانت های ایمیل روی سایر نرم افزار های ایمیل نظیر Microsoft Outlook، IOS ، Android و...، بر روی سرویس میزبانی ایمیل نیز فراهم می باشد.
سایر امکانات سرویس میزبانی ایمیل این شرکت:
  • قابلیت پیش نمایش ایمیل بدون باز کردن آن (Email Preview)
  • امکان داشتن چک نویس (Draft)
  • امکان دسته بندی ایمیل ها در فولدر های مختلف
  • تنظیمات ضد اسپم/هرزنامه (anti-spam) برای هر میل باکس
  • امکان تعریف امضاء (Email Signature) و پاسخگوی خودکار (Auto Responder)
  • امکان دریافت و ارسال ایمیل Html
  • امکان فیلتر کردن ایمیل ها بر اساس محتوی آنها (Content Filtering)
  • تقویم شخصی (Calendar)
  • Import و export تمامی مخاطبین (Contacts)
  • دفترچه تلفن شخصی (Contacts)
 
سرور های اختصاصی و مجازی :
مهمترین تفاوت میان هاست اشتراکی و سرور مجازی ویا سرور اختصاصی، این است که در سرویس های اشتراکی، منابع سرور (فضای دیتابیس، فضای ایمیل، و... ) در بین کاربران مختلف، به اشتراک گذاشته می شود.
همچنین در سرویس های اشتراکی نیازی به داشتن اطلاعات فنی و دقیق و یا نحوه عملکرد زیر ساخت های سرور نمی باشد. زیر ساخت های مربوطه و پیکر بندی سرورها اعم از (ایمیل سرور، دیتابیس سرور و…) توسط مدیران سرور قبلا انجام شده و مدیریت و پشتیبانی سرور نیز به عهده متخصیص شرکت هاستینگ مربوطه خواهد بود.
سرور اختصاصی و مجازی
در سرور اختصاصی (Dedicated Server) و سرور مجازی (VPS)، هر وب سایت بصورت جداگانه روی فضاهای مجازی مختلف شامل سخت افزار های مستقل و قدرتمندتری قرار می گیرند و نرم افزار های سرور به صورت جداگانه آن ها را مدیریت می نمایند و در نتیجه هر وب سایت روی واحدهای مجازی جداگانه به صورت مستقل و مجزا از سایر بخش ها فعالیت می نماید.
با توجه به این که سرور اشتراکی و سرور مجازی، دو محیط کاملا متفاوت از هم می باشند، لذا نیاز است بطور دقیق مجموعه ای از فاکتورهای مختلف را هنگام سفارش vps در نظر داشته باشیم. جهت اطلاعات بیشتر می توانید به مبحث مقایسه سرور های مجازی، اشتراکی و اختصاصی در این خصوص مراجعه نمایید.
از مهمترین وجوه تمایز سرور های اختصاصی مجازی ، استفاده از سخت افزارها با برندهای معتبر، استفاده از آخرین تکنولوژی های روز، ارائه کنترل پنل حرفه ای و امکان مدیریت کامل سرور می باشد. برخی از مشخصات سخت افزاری سرور مجازی :
  • Dell PowerEdge R720
  • 128 GIG minimum
  • 2 Power supply
  • 2x Xeon E5-2620
  • 2 Internet Connection 1 GB
  • Monitoring Service 7*24
  • RAID 10 with SSD Drive
  • Internal network connection 10 GB

آیا این پاسخ مفید بود؟

خوانده شده

دامنه چیست؟

همانطور که می دانید جهت داشتن وب سایت شما می بایست در ابتدا نام دامنه خود را مشخص نموده و سپس...

چگونه يک کلمه عبور امن انتخاب کنيم

همانطور که میدانید پسوردهای حساب های کاربری، ایمیل ها و... ، سد دفاعی در برابر هکرها و یا هر...

چگونه در سایت وردپرس منوهای مختلف بسازیم

قبل از هرچیزی به بررسی برگه ها در وردپرس و تفاوت آن با نوشته ها میپردازیم، در وردپرس برگه ها در...

چگونه رتبه سایت وردپرسی را در موتور های جستجوی گوگل بهبود دهیم

از آنجا که مبحث سئو و بهینه سازی سایت بسیار حائز اهمیت است و یکی از امکانات تعبیه شده در وردپرس...

چگونه به قسمت مدیریت سایت وردپرس وارد شویم

در وردپرس امکان مدیریت بخش های مختلف بسیار ساده بوده و به راحتی از طریق پنل مدیریت سایت وردپرس،...