فروش ویژه : ثبت دامنه آی آر IR فقط 99 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی
فروش ویژه : ثبت دامنه دات کام COM فقط 990 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی (بهترین پیشنهاد)
فروش ویژه : 1500 مگابایت هاست ابری به همراه SSL رایگان ماهیانه فقط 99 هزار تومان مشاهده مشخصات و پلن ها

دسترسی به گوگل آنالیتیک برای کاربران ایرانی آزاد شد.

در پی لغو تدریجی تحریم ها بر علیه ایران، خوشبختانه شاهد آن هستیم که گوگل نیز به نوبه خود دسترسی به برخی سرویس های مهم و کاربردی گوگل را نیز در دسترس ایرانیان قرار داد.
این سرویس ها تاکنون بدلیل تحریم ، از دسترس کاربران ایرانی و نیز مدیران شبکه خارج بوده و تنها با تغيير آدرس IP ايران قابل دسترس بوده اند.
از کاربردی ترین این سرویس ها، می توان به گوگل آنالیتیک (Google Analytics) ونیز Google Developers ونیز Android Developer اشاره نمود.
اگر شما جزء توسعه دهندگان اندروید و یا افراد علاقمند به برنامه نویسی باشید، حتماً با سرویس های Android Developers و Google Developers آشنا هستید. سرویس هایی که توسعه دهندگان گوگل و اندروید برای انجام امور خود و دریافت کد باندل ها و API ها و بسیاری دیگر از نرم افزارهای مورد نیاز خود باید حتماً به آنها متصل شوند و یا ابزارهای خود را از آنها دانلود کنند.
گوگل آنالیتیک از ابزارهای بسیار کاربردی در حوزه SEO / بهینه سازی موتور های جستجو (Search Engine Optimization) می باشد و ابزارهای کاربردی و مفیدی را جهت تجزیه و تحلیل ورودی های سایت و بالا بردن رتبه سایت (Ranking) و ... در موتور های جستجو نظیر گوگل می باشد.
همچنین اگر شما در حال راه اندازی یک وب سایت هستید، قطعا به نرم افزارهایی جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات ورودی خود نیاز دارید. ده ها نرم افزار بسیار عالی در این زمینه وجود دارند که یکی از بهترین آن ها گوگل آنالیتیک (Google Analytics) است.
با توجه به لغو تحریم ها و در صورتی که تاکنون از این سرویس ها استفاده نکرده اید، اکیدا توصیه می شود بیشتر از این منتظر نمانید و به بررسی دقیق وب سایت خود با استفاده از ابزار های کاربردی گوگل پرداخته، رتبه سایت خود را در گوگل و موتور های جستجو افزایش داده، در نتیجه ترافیک سایت شما بالا رفته که در اصل منجر به فروش و یا محبوبیت هرچه بیشتر برند شما خواهد شد.
 
با توجه به لغو تحریم ها، جهت رضایت شما مجموعه ای از مقالات کاربردی و جامع و هر آنچه شما بدان نیاز دارید را  جمع آوری نموده، در لینک های زیر می توانید مشاهده نمایید:
 

آیا این پاسخ مفید بود؟

خوانده شده

دامنه چیست؟

همانطور که می دانید جهت داشتن وب سایت شما می بایست در ابتدا نام دامنه خود را مشخص نموده و سپس...

بازیابی کلمه عبور فراموش شده در ويندوز سرور

در صورت فراموش کردن پسورد ادمین ویندوز سرور، امکان لاگین به صورت عادی، برای مدیر شبکه امکان پذیر...

چگونه یک نام دامنه (دامین) مناسب انتخاب کنیم؟

نامگذاری در هر موردی می تواند سرگرم کننده و البته در عین حال تا حدودی دلهره آور باشد. بسیاری از...

آیا وب سایت شما سازگار با تلفن همراه است؟

امروزه دستگاه های تلفن همراه جزء لاینفک کاربران نت گردی به حساب می آیند که امکان دسترسی به همه...

سیستم مدیریت محتوا (CMS) چیست ؟

سیستم مدیریت محتوا (CSM) برای موفقیت اکثر قریب به اتفاق وب سایت ها و اینترانت ها (شبکه های داخلی)...