مدیریت دیتابیس MySQL (MySQL Management)
در مقاله ارائه شده با محیط مدیریتی دیتابیس آشنا میشوید. برای این منظور پس از ورود به صفحه ی اصلی کنترل پنل از بخش Domain Management بر روی MySQL Management کلیک نمایید.
در این صفحه لیست دیتابیس های موجود نمایش داده شده و امکان اجرای عملیات های متفاوتی وجود دارد که شرح آن در ادامه ی مقاله آورده شده است.
شماره 1: در لیست دیتابیسها با کلیک بر نام دیتابیس امکان تغییر رمز عبور کاربری دیتابیس و همچنین ویرایش پرمیشن ها آن فراهم می باشد.
شماره 2 : از طریق گزینه ی Download امکان تهیه ی نسخه ی پشتیبان از دیتابیس و ذخیره سازی آن به صورت فایل .gz فراهم شده است.
شماره 3: همانطور که مشاهده می نمایید این کادر شامل چهار دکمه ی Repair، Check، Optimize و Delete است. که بر حسب شرایط میتوانید از آنها استفاده نمایید. برای به کار گیری هر یک از این امکانات میباید ابتدا دیتابیس مورد نظر را انتخاب کنید. سپس اگر میخواهید دیتابیس تعمیر شود روی دکمه ی Repair، اگر میخواهید در دیتابیس به دنبال مشکلات بگردید روی دکمه ی Check، اگر میخواهید دیتابیس را بهینه سازی کنید روی دکمه ی Optimize و در پایان اگر میخواهید دیتابیس حذف شود روی دکمه ی Delete کلیک کنید.
توجه داشته باشید که بجز Delete، هیچ یک از امکانات نام برده شده ی فوق بر روی دیتابیس خالی تاثیری ندارند. بنابراین مادامی که دیتابیس شما فاقد داده است، هیچ یک از این امکانات نمی توانند فعالیتی را روی آن انجام دهند.
در بخش پایین صفحه ی MYSQL Management بخش دیگری به نام Upload a Database Backup وجود دارد که از طریق آن امکان ریستور نمودن بک آپ دیتابیس MYSQL فراهم شده است. برای این منظور کافیست از فیلد Select Database دیتابیس موردنظر و موجود در هاست خود را انتخاب و سپس از طریق گزینه ی Browse نسبت به انتخاب فایل بک آپ موجود در سیستم لوکال خود اقدام نمایید حال با انتخاب یکی از دو حالت بخش Select connection method و فشردن دکمه ی Upload پروسه ی آپلود فایل بک آپ و ریستور آن برروی دیتابیس مورد نظر شروع خواهد شد. (پیشنهاد می شود که از متد A Specified و نام کاربری و رمزعبور مرتبط با دیتابیسی که در هاست ایجاد نموده اید، استفاده نمایید)