فروش ویژه : ثبت دامنه آی آر IR فقط 99 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی
فروش ویژه : ثبت دامنه دات کام COM فقط 990 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی (بهترین پیشنهاد)
فروش ویژه : 1500 مگابایت هاست ابری به همراه SSL رایگان ماهیانه فقط 99 هزار تومان مشاهده مشخصات و پلن ها

مدیریت دیتابیس MySQL (MySQL Management)

در مقاله ارائه شده با محیط مدیریتی دیتابیس آشنا می­شوید. برای این منظور پس از ورود به صفحه­ ی اصلی کنترل پنل از بخش Domain Management بر روی MySQL Management کلیک نمایید.

 

در این صفحه لیست دیتابیس های موجود نمایش داده شده و امکان اجرای عملیات های متفاوتی وجود دارد که شرح آن در ادامه ­ی مقاله آورده شده است.

 

شماره 1: در لیست دیتابیس­ها با کلیک بر نام دیتابیس امکان تغییر رمز عبور کاربری دیتابیس و همچنین ویرایش پرمیشن ها آن فراهم می باشد.

شماره 2 : از طریق گزینه­ ی Download امکان تهیه ­ی نسخه­ ی پشتیبان از دیتابیس و ذخیره سازی آن به صورت فایل .gz فراهم شده است.

شماره 3: همانطور که مشاهده می­ نمایید این کادر شامل چهار دکمه­ ی Repair، Check، Optimize و Delete است. که بر حسب شرایط می­توانید از آنها استفاده نمایید. برای به کار گیری هر یک از این امکانات می­باید ابتدا دیتابیس مورد نظر را انتخاب کنید. سپس اگر میخواهید دیتابیس تعمیر شود روی دکمه ی Repair، اگر میخواهید در دیتابیس به دنبال مشکلات بگردید روی دکمه ی Check، اگر میخواهید دیتابیس را بهینه سازی کنید روی دکمه ی Optimize و در پایان اگر میخواهید دیتابیس حذف شود روی دکمه ی Delete کلیک کنید.

توجه داشته باشید که بجز Delete، هیچ یک از امکانات نام برده شده ­ی فوق بر روی دیتابیس خالی تاثیری ندارند. بنابراین مادامی که دیتابیس شما فاقد داده است، هیچ یک از این امکانات نمی­ توانند فعالیتی را روی آن انجام دهند.

 

در بخش پایین صفحه ی MYSQL Management بخش دیگری به نام Upload a Database Backup وجود دارد که از طریق آن امکان ریستور نمودن بک آپ دیتابیس MYSQL فراهم شده است. برای این منظور کافیست از فیلد Select Database دیتابیس موردنظر و موجود در هاست خود را انتخاب و سپس از طریق گزینه ی Browse نسبت به انتخاب فایل بک آپ موجود در سیستم لوکال خود اقدام نمایید حال با انتخاب یکی از دو حالت بخش Select connection method و فشردن دکمه ی Upload پروسه ی آپلود فایل بک آپ و ریستور آن برروی دیتابیس مورد نظر شروع خواهد شد. (پیشنهاد می شود که از متد A Specified و نام کاربری و رمزعبور مرتبط با دیتابیسی که در هاست ایجاد نموده اید، استفاده نمایید)

آیا این پاسخ مفید بود؟

خوانده شده

نحوه فعال سازی نمایش خطای پی اچ پی - Enable PHP display errors - DirectAdmin

حتما برای شما نیز پیش آمده است که سایت شما باز نشده و تنها یک صفحه خالی و سفید نمایش داده می شود....

نحوه ی تهیه بک آپ از فایل ها (File backup)

1- پس از لاگین به کنترل پنل از بخش Domain Management، گزینه ی File manager را انتخاب نمایید....

تنظیم صفحه خطای سفارشی (Custom Error Pages)

1- بعد از ورود به کنترل پنل هاست خود در بخش Advanced options گزینه ­ی Error Pages Custom را...

مشاهده آمار و گزارشات (Summary/Statistics)

  جهت در اختیار داشتن اطلاعات آماری از سایت می­توانید پس از ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین از...

استفاده از Apache Handlers

از این قابلیت به جهت کنترل و مدیریت وب سرور (آپاچی) استفاده شده و این امکان را فراهم می سازد تا...