فروش ویژه : ثبت دامنه آی آر IR فقط 99 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی
فروش ویژه : ثبت دامنه دات کام COM فقط 990 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی (بهترین پیشنهاد)
فروش ویژه : 1500 مگابایت هاست ابری به همراه SSL رایگان ماهیانه فقط 99 هزار تومان مشاهده مشخصات و پلن ها

استفاده از بخش مدیریت فایل ها (File Manager)

برای دستیابی به بخش مدیریت فایل­ها کافیست بعداز ورود به صفحه­ی اصلی کنترل پنل از بخش  Account Managementبر روی گزینه ی File Manager کلیک نمایید.

پنجره­ی File Manager به طور کلی از سه بخش تشکیل شده است که هر کدام امکانات خاصی را برای مدیریت فایل­ها در اختیار قرار می­دهند.

https://cdn.sazmanhost.com/kb/Control Panel/DirectAdmin/Control Panel-DirectAdmin-File Manager/pic/Control Panel-DirectAdmin-File Manager-02.png

 

  • بخش اول : این بخش به شما اجازه­ی حرکت میان فایل­ها و طبقه­بندی و بکارگیری آن­ها را ارائه نموده و از ستون­های مختلفی تشکیل شده که به ترتیب از سمت چپ به شرح زیر است:

-          Type : نوع فایل یا فولدر

-           Name : نام فایل یا فولدر

-           Size : حجم فایل یا فولدر

-           Perm : سطح دسترسی فایل یا فولدر

-           Action : برای اعمال فرمان بر روی فایل یا فولدرها

-           Date : تاریخ ساخته شدن پوشه یا فایل را نشان می­دهد.

-           UID و GID : به ترتیب نام کاربری مالک و گروه فایل یا فولدر را نشان می­دهد.

-           Select : انتخاب که به شما امکان انتخاب چند فایل یا فولدر را به طور همزمان می­دهد.

 

  • بخش دوم : تغییر سطوح دسترسی فایل و فولدرها و همچنین کلیه­ی اعمال جابجایی و مدیریت بر روی فایل و فولدرها از این بخش انجام پذیر است.

 

  • بخش سوم : در این بخش می توانید فولدر یا فایل جدیدی ایجاد نمایید، فایل آپلود نموده و یا عملیات فشرده سازی را پیاده سازی نمایید.

 

نحوه­ی مدیریت :

  • ·         بخش اول: در مقابل هر فایل و یا فولدر گزینه هایی برای اعمال تغییرات وجود دارد:

-          Rename : جهت تغییر نام فایل/فولدر بر روی این گزینه کلیک نموده و در صفحه­ی لود شده نام جدید را درج کرده و در انتها بر روی دکمه­ی Rename کلیک نمایید. چنانچه فایل/فولدری به همین نام وجود داشته و شما قصد جایگزینی این فایل را با فایل موجود مورد نظر دارید می توانید تیک چک باکس Overwrite if file exists را قبل از کلیک برروی دکمه ی Rename فعال نمایید.

 

-          Copy : جهت تهیه نسخه­­ی دیگری از فایل/فولدر موجود بر روی این گزینه کلیک نموده و در صفحه­ی لود شده مسیر مقصد را به صورت "نام فایل یا فولدر موردنظر جهت کپی/مسیر مقصد" درج نمایید. در انتها بر روی دکمه­ی Copy کلیک کنید. چنانچه فایل/فولدری به همین نام در مسیر مقصد وجود داشته و قصد دارید فایل مورد نظر را جایگزین آن کنید می باید تیک چک باکس Overwrite if file exists را انتخاب نمایید.

روش دیگری نیز برای تهیه­ی نسحه­ی copy وجود دارد که در توضیحات کادر شماره2 ذکر می­شود.

 

-          Edit : جهت ویرایش محتوای فایل بر روی این گزینه کلیک نموده و پس از اعمال تغییرات مورد نظر بر روی دکمه­ی Save As کلیک نمایید. از طریق فشردن دکمه­ی Preview HTML امکان مشاهده­ی نتیجه­ی تغییرات فراهم شده است.

 

-          Extract : جهت Unzip کردن فایل بر روی این گزینه کلیک نمایید. در صفحه­ی لود شده امکان تعیین مسیر از طریق کادر Directory فراهم شده است. چنانچه بخواهید مقصد فایل Unzip و Zip یکی باشد، نیازی به درج آدرس مقصد در کادر Directory نیست. در انتها بر روی دکمه­ی Extract کلیک کنید.

 

-          Reset Owner : جهت ریست نمودن صاحب امتیاز فولدر مورد نظر و تنظیم آن به حالت پیش فرض بر روی این گزینه کلیک نمایید.

-          Recursive  : جهت اعمال تغییر صاحب امتیاز یک پوشه به تمامی زیر پوشه­های آن بر روی این گزینه کلیک نمایید.

-          پوشه­ی  : public_htmlپوشه­ی اصلی هاست شما (root folder) می باشد. فایل و فولدرهای سایت برای نمایش می باید در این پوشه آپلود شوند.

-          Protect : این گزینه امکان رمزگذاری بر روی فولدر را فراهم می­کند. جهت اطلاع از جزییات بیشتر به مقاله­ی Password Protection مراجعه نمایید.

http://....

 

  • ·         بخش دوم :

-          Set Permission : به جهت اعمال پرمیشن هر فایل یا فولدر از آن استفاده می شود. جهت اطلاع از جزییات بیشتر به مقاله­ی Set permission مراجعه نمایید.

http://....

 

-          Add to Clipboard : این گزینه روشی دیگر برای تهیه­ی نسخه­ی copy از یک فایل/فولدر  و یا اعمال جابجایی آنها فراهم می آورد. برای این منظور پیش از هر چیز بر روی دکمه ی Empty Clipboard کلیک کرده تا هرچه از قبل در Clipboard وجود داشته حذف گردد. حالا فایل(ها) و فولدر(های) مورد نظر را انتخاب کرده و بر روی دکمه ی Add to Clipboard کلیک نمایید. سپس به آدرسی که مایلید فایل ها در آن Copy یا Move شوند رفته و برای کپی از آنها بر روی دکمه ی Copy Clipboard Files here و یا برای جابجایی آنها، بر روی دکمه ی Move Clipboard Files here کلیک نمایید.

 

  • ·         بخش سوم :

-          Create New Folder/ Create New File: برای ایجاد پوشه/فایل جدید، در کادر مربوطه اسم مورد نظر خود را وارد کرده و سپس بر روی گزینه Create مرتبط کلیک نمایید.

 

-           : Upload files to current directory برای آپلود فایل به شیوه­ی زیر اقدام فرمایید:

1- به فولدری که می خواهید فایل را در آن آپلود نمایید مراجعه کنید.

2- در قسمت پایین صفحه بر روی Upload files to current directory کلیک نمایید.

 

 ۳- در صفحه ی لود شده بر روی دکمه­ی browse جهت انتخاب فایل مورد نظر از سیستم لوکال کلیک نمایید.

۴- در صورتی که مایلید فایل­های بیشتری را به صورت همزمان آپلود کنید لازم است روی دکمه ی Upload Even More Files کلیک کرده و تعداد فایل های مورد نظر خود را وارد نمایید تا پنجره­ی جدیدی برای آپلود نمایان شود. (پیشنهاد می شود فایل و فولدرهای خود را زیپ کرده و آنها را در یک مرحله آپلود نمایید و سپس نسبت به آنزیپ نمودن آن اقدام نمایید)

۵- در نهایت روی upload files کلیک کنید تا بارگزاری شروع شود.

-          Compress clipboard files to : به جهت فشرده سازی (زیپ) فایل(ها) و فولدر(ها) ابتدا برروی Empty Clipboard کلیک کرده و سپس فایل ها فولدرهای مورد نظر را انتخاب کرده و بر روی Add to Clipboard کلیک کنید. حال در پایین صفحه در بخش Compress clipboard files to نام دلخواه و فرمت مورد نظر خود را برای فشرده سازی انتخاب نموده و در انتها بر روی دکمه ی create کلیک کنید. فایل فشرده در مسیر فعلی ساخته شده و قابل استفاده خواهد بود.

آیا این پاسخ مفید بود؟

خوانده شده

نحوه تهیه بک آپ کلی و ریستور (Create/Restore Backups)

کنترل پنل دایرکت ادمین در بخش بک آپ خود امکان انتخاب تهیه بک آپ کلی و یا جزئی از همه/هریک از...

گزارشات ورود به پنل (Login History)

امکان مشاهده­ ی گزارشات ورود به کنترل پنل از طریق کلیک بر روی گزینه ­ی Login History در بخش...

مشاهده آمار و گزارشات (Summary/Statistics)

  جهت در اختیار داشتن اطلاعات آماری از سایت می­توانید پس از ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین از...

استفاده از Apache Handlers

از این قابلیت به جهت کنترل و مدیریت وب سرور (آپاچی) استفاده شده و این امکان را فراهم می سازد تا...

نحوه ورود به DirectAdmin

برای ورود به کنترل پنل هاست خود، آدرس دایرکت ادمین را در مرورگر خود وارد نمایید. در صفحه لود شده...