فروش ویژه : ثبت دامنه آی آر IR فقط 99 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی
فروش ویژه : ثبت دامنه دات کام COM فقط 990 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی (بهترین پیشنهاد)
فروش ویژه : 1500 مگابایت هاست ابری به همراه SSL رایگان ماهیانه فقط 99 هزار تومان مشاهده مشخصات و پلن ها

ساماندهی مطالب وب سایت

ساماندهی و نظم دادن به مطالب وب سایت مخصوصا اگر با حجم زیادی از داده ها مواجه باشیم، در نگاه اول شاید کاری زمانبر و خسته کننده باشد اما ما قصد داریم تا با ارائه راه کارهایی شما را در این زمینه راهنمایی کنیم.

چیدمان ورودی وب سایت شما همچون منوی یک رستوران است، به عنوان نمونه در منوی رستوران عناوین اصلی مانند پیش غذا، ساندویچ ها و غیره وجود دارد که هر کدام شامل زیر دسته های مرتبط با خود می باشند؛ پس دسته بندی و ساماندهی مرتب آن ها در جذب مشتری اهمیت زیادی دارد.

در ادامه با ما همراه باشید...

اگر شما یک شرکت ارائه دهنده خدمات هاست و دامنه هستید، در گام اول می بایست اصلی ترین زمینه های کاری خود را در منوی اصلی وب سایت قرار دهید. به یاد داشته باشید که منوی اصلی شما باید در نگاه اول، اصلی ترین سرویس های شما را به بازدید کننده نشان دهد.

photo_2015-11-28_15-13-10

بعد از مشخص کردن منوی اصلی، نوبت به زیر دسته ها می رسد. در هر قسمت می بایست بخش های مرتبط با آن موضوع قرار بگیرد. به عنوان نمونه در عنوان میزبانی وب زیر بخش های آن یعنی میزبانی وب ویندوز و میزبانی وب لینوکس به چشم می خورد. قطعا قرار دادن سرور در این زیر دسته کاری کاملا اشتباه است.

photo_2015-11-28_15-13-16

نمایش تمام خدمات و سرویس ها در صفحه اصلی به جای قرار دادن آن ها در برگه های جدید، اشتباه یک فرد مبتدی می تواند باشد که قطعا از نگاه موتورهای جست جو نیز امتیازی منفی برای کسب و کار آنلاین شما محسوب خواهد شد. پس دسته بندی را به گونه ای خلاقانه انجام دهید تا کاربر برای یافتن آنچه که در ذهن دارد مجبور به باز کردن تمامی لینک ها و سر درگمی در وب سایت شما نشود.

صفحات رایج در هر وب سایت:

1-صفحه اصلی:

اغلب طراحان، اولین صفحه از وب سایت که بازدیدکننده بعد از وارد کردن نام دامنه با آن مواجه می شود را صفحه اصلی می نامند؛ اما همیشه هم اینطور نیست. در یک نگاه، صفحه اصلی باید خدمات اصلی وب سایت شما را معرفی کند و در واقع گویای نوع فعالیت شما باشد.

نکته: بهتر است در نزدیکی لوگو و یا زیر نام شرکت شما یک خط تگ توصیفی در مورد نوع فعالیت شرکت آورده شود تا مشتری پس از نام تجاری، نوع سرویس و خدمات شما را ببیند.

2-درباره ما:

مسلما یکی از پربازدید ترین صفحات هر وب سایت، درباره ما است. این صفحه معمولا شامل اطلاعاتی در مورد تاسیس شرکت، معرفی آن، رزومه کاری مدیرعامل وغیره می باشد. در برخی مواقع قراردادن یک عکس از مدیر سایت و یا تیم او نیز می تواند ایده خوبی باشد؛ هر یک از این عکس ها می تواند در برگه ای جداگانه باز شود. در این صفحه جدید نیز می توان ویژگی های برتر و نوع فعالیت هر یک از افراد تیم خود را معرفی کنید. به یاد داشته باشید که از نوشتن داستان و متن های خسته کننده جدا خودداری کرده و در عوض با شرح موفقیت ها و سوابق کاری اعضای تیم شرکت، بازدید کننده را به سمت خود جذب کنید.

3-تماس با ما:

معمولا ساخت چنین صفحه ای بسیار آسان است. هر شرکت اطلاعات تماس خود شامل: آدرس، تلفن و ایمیل خود را در اینجا قرار می دهد. علاوه بر این یک فرم تماس با ما نیز برای راحتی کاربر در این صفحه قرار داده می شود. علاوه بر این در صورت داشتن صفحاتی در شبکه های اجتماعی می توانید لینک آن ها را نیز در این صفحه تماس با ما ذکر کنید.

photo_2015-11-28_15-12-57

شما در وب سایت خود چند صفحه نیاز دارید؟

کوتاه ترین پاسخی که به این سوال می شود داد این است که به ازای هر سرویس به یک صفحه نیاز دارید. قرار دادن تمام خدمات شرکت در یک صفحه تنها فرصت کسب و کار را از شما خواهد گرفت.

چرا در هر صفحه چند زیر صفحه قرار داده می شود؟

به مثال رستوران باز می گردیم. فرض کنید که مشتریان زیادی از درب وردی که در اینجا صفحه اصلی وب سایت شما می باشد، وارد محوطه رستوران می شوند، قطعا یک محتوای ساماندهی شده و بهینه از طریق زیر صفحه ها کمک شایانی به این ترافیک انسانی خواهد کرد.

شما می توانید تعداد زیادی زیر صفحه با عناوین مرتبط با خود ایجاد کنید تا هر یک از مشتریان از طریق موتورهای جست و جو وارد بخش مرتبط با نیاز خود شوند.

آیا شما هدف مخاطبان خود را به خوبی می شناسید؟

داشتن یک درک قوی از مخاطبان و نیازهای آن ها در دسته بندی محتوای وب سایت نقش مهمی دارد. قبل از ساماندهی مطالب، پاسخ پرسش های زیر را در نظر داشته باشید.

1-این وب سایت برای چه افرادی راه اندازی شده است؟

2-نیازهای بازدیدکنندگان چه هستند؟

3- مشکلات آن ها چیست؟

4-چگونه می توانید شک و تردید آن ها در مورد کسب و کار خود را برطرف کنید؟

5-آیا وب سایت شما به راحتی قادر به تحقق نیازهای بازدید کنندگان است؟

6-آیا شما با زبانی که بازدیدکنندگان متوجه شوند، با آن ها صحبت کرده اید (فارسی، انگلیسی و ...)؟

7-آیا راه های ارتباطی مناسبی برای پاسخگویی به مشتریان و یا سفارش کالا در وب سایت خود قرار داده اید؟

اگر شما به پاسخ برخی از این سوالات کمی فکر کنید، قطعا ایده های خوبی برای ساماندهی محتوای وب سایت خود پیدا خواهید کرد.

آیا این پاسخ مفید بود؟

خوانده شده

یک وب سایت چگونه هک میشود ؟

سوالی که ممکن است شما نیز با آن مواجه شده باشید،  اینست که چگونه وب سایت ها هک می شوند و  در بلک...

مهم ترین چالش های طراحی سایت در سال ۲۰۱۶

با توجه به گسترش روز افزون تکنولوژی ها، امروزه شاهد پیشرفت و ارتقای تکنولوژی در ابعاد مختلف و با...

کلاهبرداری های اینترنتی و اسپم

در جامعه اینترنتی ایمیل‌های (بعضاً تجاری) ناخواسته، "اسپم" نامیده می‌شوند. اسپم اثری بیش از...

مدیریت پروژه ها به سبک ترلو (trello)

ترلو ( Trello ) چیست اغلب اپلیکیشن هایی که در رابطه با مدیریت وظایف طراحی شده اند معمولا یا...

htaccess چیست

htaccess یک فایل پیکربندی برای استفاده در وب سرور می باشد. فایل htaccess. جهت ایجاد پیکربندی در...