فروش ویژه : ثبت دامنه آی آر IR فقط 99 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی
فروش ویژه : ثبت دامنه دات کام COM فقط 990 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی (بهترین پیشنهاد)
فروش ویژه : 1500 مگابایت هاست ابری به همراه SSL رایگان ماهیانه فقط 99 هزار تومان مشاهده مشخصات و پلن ها

Queries و صفحات فرود

در مقاله آموزش اتصال گوگل آنالیتیک به گوگل وبمستر نحوه اتصال دو ابزار گوگل آنالیتیک و گوگل وبمستر شرح داده شد. همانگونه که بیان کردیم زمانی که اتصال بین دو ابزار و اشتراک گذاری داده ها کامل شود، شما تصویر کامل تری از اطلاعات وب سایت و بازدیدکنندگان آن به دست خواهید آورد. به طور معمول یک روز طول می کشد تا گزارش های مربوط به Queries، صفحات فرود و خلاصه گزارشات تعداد جمعیت نمایش داده شوند.
اما Queries و صفحات فرود چگونه تعریف می شوند؟
Queries: کلمات کلیدی است که کاربران با جستجوی آنها به یکی از صفحات وب سایت شما ارجاع داده می شوند.
صفحات فرود: صفحاتی هستند که کاربر پس از کلیک بر روی یک لینک، وارد یکی از صفحات داخلی وب سایت شما می شود.
در میان گزارشات ذکر شده، Queries و صفحات فرود بیش از دیگر موارد مورد توجه هستند. بررسی آن ها، اطلاعات خوبی در مورد کلمات کلیدی که در وب سایت جستجو شده اند و همچنین صفحاتی که بیشترین نمایش را در نتایج جستجو داشته اند، در اختیار کاربر قرار می دهد. گزارشات سئو گوگل آنالتیک به شما نشان می دهد که چگونه عملکرد وب سایت خود را در موتورهای جستجو بهینه سازی کنید و به طور همزمان نیز می توانید در وب سایت خود عملکرد صفحاتی با سئو خوب را همچنان تقویت کنید.
قسمت گزارش نمایش ها در Queries:
Img-2-queries-report
این چهار اصطلاح را در Queries به خاطر داشته باشید:
Impressions: تعداد دفعاتی است که وب سایت شما برای مورد جستجو شده توسط کاربران در نتایج جستجو نمایش داده می شود. در تصویر بالا، query (عبارت جستجو) که سبب شده وب سایت بارها در نتایج جستجوی موتورها دیده شود، نام تجاری یک بیمارستان بوده است.
Clicks: تعداد دفعاتی که فردی بر روی لینک شما در نتایج موتور جستجو کلیک کرده است.
Average Position: نشان دهنده موقعیت متوسط شما در نتایج جست و جو است. در تصویر زیر، هر کلمه نمایش داده شده با موقعیت متوسط 1.0 شامل نام تجاری بیمارستان می باشد. عدد 1 نشان دهنده ی بالاترین موقعیت در صفحه نتایج جستجو است.
CTR) Click-through rate): درصد impression هایی که منجر به بازدید سایت شما می شود.
برای کسب و کارهایی با نام تجاری شناخته شده، عبارات جستجو شده در زمینه نام های تجاری، بالاترین جایگاه را در این گزارش به خود اختصاص می دهند.
از گزینه جستجوی پیشرفته برای حذف queryهایی با نام تجاری اشتباه و یا دارای شکل تغییر یافته ی کلمه از جمله اشتباه در املای نوشتاری، استفاده کنید.
Img-3-advanced-filter
کلمات کلیدی که شما بر روی آن ها در متادیتا و سایر بخش های وب سایت خود کار می کنید باید باعث impressions شوند. در غیر این صورت، تعداد و موقعیت قرار گیری آن ها را تغییر دهید و یا بررسی کنید که آیا لینک های وب سایت شما شامل کلمات کلیدی در سوال، درون متن پیوندی یا (Anchor Text)هستند یا خیر؟
معمولا گزارش queries شامل برخی عبارت هاست که اصلا انتظار دیدنش را ندارید. شما ممکن است یک عبارت خاص از کپی وب خود را ببینید در حالی که در اقدامات سئوی وب سایت خود اصلا بر روی آن کار نکرده اید.
گزارش صفحات فرود:
Img-4-landing-pages-report
گزارشات صفحات فرود ممکن است به اندازه گزارش Queries باشد با این تفاوت که به جای اصطلاحات جستجو شده، در گزرش شاهد صفحات نمایش داده شده در نتایج جستجو هستیم. به طور معمول صفحه اصلی در نزدیکی و یا بالای لیست است. گزارشات را بر اساس ابعاد آن ها مرتب کنید تا ببینید که کدام صفحات تعداد دفعات بیشتری نمایش داده شده اند و یا بیشترین کلیک را داشته اند.
High impressions, high CTR: در این وضعیت، یک صفحه که اغلب نمایش داده می شود و بسیاری از افراد هم با دیدن این صفحه از طریق لینک آن وارد وب سایت شما می شوند. این صفحات نیازمند توجه زیادی از سوی مدیر وب سایت هستند چرا که مخاطبان گسترده ای را بر اساس نیاز و یا اهداف کاربران به سمت خود جذب می کنند.
Low impressions, high CTR: بدین معناست که تعداد افراد کمتری محتوای این صفحات را نگاه می کنند، اما زمانی که ان ها صفحات را در نتایج جستجو می بینند به این اطمینان می رسند که شما به خوبی پاسخ نیازهای آن ها را داده اید. این صفحات ممکن است deserve بهینه سازی اضافی بریا اینکه impression های بیشتری تولید کنند. اما آن ها باید فرآهم کنند یک call-to-action مربوط به اطلاعات درون صفحه را.
به عنوان نمونه اگر صفحه شامل یک MSDS و یا کاتولوگ و توضیحات یک محصول باشد، خریداری آن، درج نظرات و یا دانلود فایل های مرتبط با آن برای مردم راحت تر می شود.
High impressions, low CTR: این صفحات فرصتی برای شماست تا هماهنگی بیشتری میان عنوان و توضیحات آن ایجاد کنید چرا که عنوان و توضیح متا می توانند مسیر جستجوی موتورها را تحت تاثیر خود قرار می دهند.
در مثال زیر تگ عنوان لینک آبی رنگ در بالای نتایج جستجو است در حالی که توضیحات متا یک توصیف خاکستری رنگ در زیر عنوان است که بهتر است به کمک یک تا دو جمله هدف اصلی مقاله آورده شود.
به یاد داشته باشید که ممکن است صفحات شما impressions بالایی داشته باشند؛ اما بیشتر افراد بدون دیدن عنوان و توصیف متای وسوسه کننده تمایل زیادی به کلیک بر روی آن ندارند. عنوان صفحه را نیز بر اساس محتوای آن انتخاب نمایید و سعی کنید تا به شکل مطلوبی کلمات کلیدی را در آن به کار برید.
خلاصه: ترکیب قدرت گوگل آنالتیک و ابزارهای وبمستر به کارشناسان وب در درک وضعیت یک وب سایت در نتایج موتورهای جست و جو کمک شایانی می کند. با استفاده از گزارش های Queries and Landing Pages شما می توانید ایده های خوبی برای انتخاب بهترین کلمه کلیدی، روش های بهینه سازی آن ها و ایجاد تغییراتی در توضیحات متا با هدف جذب بازدید کننده داشته باشید.

آیا این پاسخ مفید بود؟

خوانده شده

ionCube Loader چیست و چگونه کار میکند

ionCube Loader چیست و چگونه کار میکند بطور کلی Ioncube یک ماژول php است که فایل های رمزگذاری...

یک وب سایت چگونه هک میشود ؟

سوالی که ممکن است شما نیز با آن مواجه شده باشید،  اینست که چگونه وب سایت ها هک می شوند و  در بلک...

پلاگین های امنیتی پرکاربرد در وردپرس

همان طور که می دانید، وردپرس (Wordpress) یکی از مشهورترین و پرکاربردترین سیستم های مدیریت محتوا...

دستورات پرکاربرد cmd

CMD مخفف عبارت Command prompt و به معنی (خط فرمان) میباشد، Command prompt یا خط فرمان سیستم عامل،...

چگونه مطالب مختلف را در وردپرس دسته بندی نماییم

جهت نظم دهی و طبقه بندی مطالب می توان از بخش دسته ها استفاده نمود. در واقع یکی از ابزارهای...