فروش ویژه : ثبت دامنه آی آر IR فقط 99 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی
فروش ویژه : ثبت دامنه دات کام COM فقط 990 هزار تومان سفارش آنلاین/ تحویل آنی (بهترین پیشنهاد)
فروش ویژه : 1500 مگابایت هاست ابری به همراه SSL رایگان ماهیانه فقط 99 هزار تومان مشاهده مشخصات و پلن ها

استفاده از بخش مدیریت فایل ها (File Manager)

برای دستیابی به بخش مدیریت فایل­ها کافیست بعداز ورود به صفحه­ی اصلی کنترل پنل از بخش  Account Managementبر روی گزینه ی File Manager کلیک نمایید.

پنجره­ی File Manager به طور کلی از سه بخش تشکیل شده است که هر کدام امکانات خاصی را برای مدیریت فایل­ها در اختیار قرار می­دهند.

https://cdn.sazmanhost.com/kb/Control Panel/DirectAdmin/Control Panel-DirectAdmin-File Manager/pic/Control Panel-DirectAdmin-File Manager-02.png

 

  • بخش اول : این بخش به شما اجازه­ی حرکت میان فایل­ها و طبقه­بندی و بکارگیری آن­ها را ارائه نموده و از ستون­های مختلفی تشکیل شده که به ترتیب از سمت چپ به شرح زیر است:

-          Type : نوع فایل یا فولدر

-           Name : نام فایل یا فولدر

-           Size : حجم فایل یا فولدر

-           Perm : سطح دسترسی فایل یا فولدر

-           Action : برای اعمال فرمان بر روی فایل یا فولدرها

-           Date : تاریخ ساخته شدن پوشه یا فایل را نشان می­دهد.

-           UID و GID : به ترتیب نام کاربری مالک و گروه فایل یا فولدر را نشان می­دهد.

-           Select : انتخاب که به شما امکان انتخاب چند فایل یا فولدر را به طور همزمان می­دهد.

 

  • بخش دوم : تغییر سطوح دسترسی فایل و فولدرها و همچنین کلیه­ی اعمال جابجایی و مدیریت بر روی فایل و فولدرها از این بخش انجام پذیر است.

 

  • بخش سوم : در این بخش می توانید فولدر یا فایل جدیدی ایجاد نمایید، فایل آپلود نموده و یا عملیات فشرده سازی را پیاده سازی نمایید.

 

نحوه­ی مدیریت :

  • ·         بخش اول: در مقابل هر فایل و یا فولدر گزینه هایی برای اعمال تغییرات وجود دارد:

-          Rename : جهت تغییر نام فایل/فولدر بر روی این گزینه کلیک نموده و در صفحه­ی لود شده نام جدید را درج کرده و در انتها بر روی دکمه­ی Rename کلیک نمایید. چنانچه فایل/فولدری به همین نام وجود داشته و شما قصد جایگزینی این فایل را با فایل موجود مورد نظر دارید می توانید تیک چک باکس Overwrite if file exists را قبل از کلیک برروی دکمه ی Rename فعال نمایید.

 

-          Copy : جهت تهیه نسخه­­ی دیگری از فایل/فولدر موجود بر روی این گزینه کلیک نموده و در صفحه­ی لود شده مسیر مقصد را به صورت "نام فایل یا فولدر موردنظر جهت کپی/مسیر مقصد" درج نمایید. در انتها بر روی دکمه­ی Copy کلیک کنید. چنانچه فایل/فولدری به همین نام در مسیر مقصد وجود داشته و قصد دارید فایل مورد نظر را جایگزین آن کنید می باید تیک چک باکس Overwrite if file exists را انتخاب نمایید.

روش دیگری نیز برای تهیه­ی نسحه­ی copy وجود دارد که در توضیحات کادر شماره2 ذکر می­شود.

 

-          Edit : جهت ویرایش محتوای فایل بر روی این گزینه کلیک نموده و پس از اعمال تغییرات مورد نظر بر روی دکمه­ی Save As کلیک نمایید. از طریق فشردن دکمه­ی Preview HTML امکان مشاهده­ی نتیجه­ی تغییرات فراهم شده است.

 

-          Extract : جهت Unzip کردن فایل بر روی این گزینه کلیک نمایید. در صفحه­ی لود شده امکان تعیین مسیر از طریق کادر Directory فراهم شده است. چنانچه بخواهید مقصد فایل Unzip و Zip یکی باشد، نیازی به درج آدرس مقصد در کادر Directory نیست. در انتها بر روی دکمه­ی Extract کلیک کنید.

 

-          Reset Owner : جهت ریست نمودن صاحب امتیاز فولدر مورد نظر و تنظیم آن به حالت پیش فرض بر روی این گزینه کلیک نمایید.

-          Recursive  : جهت اعمال تغییر صاحب امتیاز یک پوشه به تمامی زیر پوشه­های آن بر روی این گزینه کلیک نمایید.

-          پوشه­ی  : public_htmlپوشه­ی اصلی هاست شما (root folder) می باشد. فایل و فولدرهای سایت برای نمایش می باید در این پوشه آپلود شوند.

-          Protect : این گزینه امکان رمزگذاری بر روی فولدر را فراهم می­کند. جهت اطلاع از جزییات بیشتر به مقاله­ی Password Protection مراجعه نمایید.

http://....

 

  • ·         بخش دوم :

-          Set Permission : به جهت اعمال پرمیشن هر فایل یا فولدر از آن استفاده می شود. جهت اطلاع از جزییات بیشتر به مقاله­ی Set permission مراجعه نمایید.

http://....

 

-          Add to Clipboard : این گزینه روشی دیگر برای تهیه­ی نسخه­ی copy از یک فایل/فولدر  و یا اعمال جابجایی آنها فراهم می آورد. برای این منظور پیش از هر چیز بر روی دکمه ی Empty Clipboard کلیک کرده تا هرچه از قبل در Clipboard وجود داشته حذف گردد. حالا فایل(ها) و فولدر(های) مورد نظر را انتخاب کرده و بر روی دکمه ی Add to Clipboard کلیک نمایید. سپس به آدرسی که مایلید فایل ها در آن Copy یا Move شوند رفته و برای کپی از آنها بر روی دکمه ی Copy Clipboard Files here و یا برای جابجایی آنها، بر روی دکمه ی Move Clipboard Files here کلیک نمایید.

 

  • ·         بخش سوم :

-          Create New Folder/ Create New File: برای ایجاد پوشه/فایل جدید، در کادر مربوطه اسم مورد نظر خود را وارد کرده و سپس بر روی گزینه Create مرتبط کلیک نمایید.

 

-           : Upload files to current directory برای آپلود فایل به شیوه­ی زیر اقدام فرمایید:

1- به فولدری که می خواهید فایل را در آن آپلود نمایید مراجعه کنید.

2- در قسمت پایین صفحه بر روی Upload files to current directory کلیک نمایید.

 

 ۳- در صفحه ی لود شده بر روی دکمه­ی browse جهت انتخاب فایل مورد نظر از سیستم لوکال کلیک نمایید.

۴- در صورتی که مایلید فایل­های بیشتری را به صورت همزمان آپلود کنید لازم است روی دکمه ی Upload Even More Files کلیک کرده و تعداد فایل های مورد نظر خود را وارد نمایید تا پنجره­ی جدیدی برای آپلود نمایان شود. (پیشنهاد می شود فایل و فولدرهای خود را زیپ کرده و آنها را در یک مرحله آپلود نمایید و سپس نسبت به آنزیپ نمودن آن اقدام نمایید)

۵- در نهایت روی upload files کلیک کنید تا بارگزاری شروع شود.

-          Compress clipboard files to : به جهت فشرده سازی (زیپ) فایل(ها) و فولدر(ها) ابتدا برروی Empty Clipboard کلیک کرده و سپس فایل ها فولدرهای مورد نظر را انتخاب کرده و بر روی Add to Clipboard کلیک کنید. حال در پایین صفحه در بخش Compress clipboard files to نام دلخواه و فرمت مورد نظر خود را برای فشرده سازی انتخاب نموده و در انتها بر روی دکمه ی create کلیک کنید. فایل فشرده در مسیر فعلی ساخته شده و قابل استفاده خواهد بود.

آیا این پاسخ مفید بود؟

خوانده شده

ایجاد و یا حذف ایمیل اکانت (POP3 E-Mail Accounts)

الف- نحوه ایجاد ایمیل اکانت : 1- پس از لاگین به کنترل پنل، از بخش Email management روی گزینه...

نحوه تهیه بک آپ از MYSQL (MYSQL Export)

1- پس از لاگین به کنترل پنل از بخش Domain Management، گزینه ی MySQL Management را انتخاب نمایید....

نحوه ی ریدارکت سایت (Site Redirection)

1- پس از لاگین به کنترل پنل، در صفحه اصلی در بخش Domain Management ، روی گزینه Site Redirection...

نحوه ریستور دیتابیس MYSQL (MySQL Import)

1- پس از لاگین به کنترل پنل از بخش Domain Management، گزینه ی MySQL Management را انتخاب نمایید....

تغییر رمز عبور اکانت DirectAdmin

برای تغییر رمز عبور دایرکت ادمین می باید پس از ورود به کنترل پنل بر روی سربرگ Password کلیک کرده...