استفاده از بخش مدیریت فایل ها (File Manager)
پس از لاگین و مشاهده ی صفحه اصلی کنترل پنل WSP بر روی File Manager کلیک نمایید.
بر روی فولدری که به نام دامنه شما وجود دارد کلیک کرده و وارد فولدر wwwroot شوید. فایلهای اجرایی شما در این قسمت قرار می گیرند. امکان مدیریت فایلها از طریق نوار ابزار بالای صفحه فراهم شده است.
*** محتوای سایت می بایست حتما در پوشه wwwroot آپلود گردد.
Upload : جهت آپلود فایل ابتدا میباید فایلهای خود را توسط یک برنامه ی فشرده سازی به فرمت zip در آورید. به یاد داشته باشید پسوند فایل فشره باید .zip باشد در غیر این صورت هنگام Unzip کردن فایل با خطا مواجه خواهید شد. سپس در نوار ابزار بالای صفحه بر روی گزینهی Upload کلیک نمایید تا پنجره زیر ظاهر شود.
حال بر روی دکمه Browse کلیک نمایید و از پنجره ی ظاهر شده بر روی فایل فشرده شده دو بار کلیک کرده و سپس دکمه Upload را بفشارید. همانطور که مشاهده می نمایید فایل در فولدر wwwroot قرار گرفته است.
Download: بر روی نام فایل مورد نظر کلیک کنید تا پنجره ی زیر ظاهر شود. سپس Save را انتخاب کرده و دکمه Ok را بفشارید.
Create File : امکان ایجاد فایل های جدید از طریق این گزینه فراهم شده است. برای این منظور پس از کلیک بر روی گزینه ی Create Fileدر نوار ابزار،پنجره ی زیر نمایش داده میشود. نام فایل و محتوای مورد نظر خود را به ترتیب در کادرهای File Name و File Content (Optional) درج نمایید. در انتها دکمه Create را بفشارید.
Create Folder : امکان ایجاد فولدر جدید از طریق این گزینه فراهم شده است. برای این منظور پس از کلیک بر روی گزینه ی Create Folderدر نوار ابزار،پنجره ی زیر نمایش داده میشود. نام فولدر مورد نظر خود را کادر Folder Name درج نمایید و سپس دکمه Create را بفشارید.
Zip/Unzip : در صورتی که قصد فشرده سازی یک یا چند فایل یا فولدر را دارید، ابتدا نسبت به انتخاب آنها از طریق کلیک بر روی چک باکس کنار نام آنها اقدام و سپس روی گزینه Zip کلیک نمایید تا فایل فشرده ایجاد شود. برای Unzip کردن فایل یا فولدر مورد نظر نیز پس از انتخاب، بر روی گزینهUnzip در نوار ابزار کلیک نمایید.
Copy : پس از انتخاب فایل و یا فولدر خود از نوار ابزار مدیریت گزینه copy را انتخاب نمایید. در پنجره ی ظاهر شده در کادر Destination Folder کلیک کرده و مسیر مورد نظر را انتخاب و در انتها دکمه ی copy را بفشارید. توجه نمایید برای انتخاب مسیری غیر از Root نیاز است بر علامت مثلت کنار Root Folder کلیک نموده تا زیرپوشه های مربوطه expand شوند.
Move : جهت انتقال فايلها و یا فولدرها در پوشه اصلی root میتوان از این گزینه استفاده کرد. فايلها و یا فولدرهای مورد نظر خود را انتخاب و از پنجره ی باز شده (همانند تصویر فوق) فولدر مقصد را تعیین نمایید. توجه داشته باشید برای انتخاب مسیری غیر از Root نیاز است بر علامت مثلت کنار Root Folder کلیک نموده تا زیرپوشه های مربوطه expand شوند.
Delete : به منظور حذف فایل و یا فولدر می توانید از این گزینه استفاده نمایید.
Set Permissions : برای تغییر دسترسی های Read و write بر روی علامت قفل در کنار نام فایل و یا فولدر مورد نظر کلیک کرذه و در پنجره ی لود شده تیک مربوط به پرمیشن های مرتبط با نام دامین مورد نظر را اعمال (تیک فیلدهای مرتبط با NETWORK SERVICE را جهت جلوگیری از بروز مشکلات آتی فعال ننمایید) و در انتها بر روی Set Permissionsکلیک نمایید. توجه داشته باشید در صورتی که چک باکس Replace permissions on all child objects را تیک بزنید تغییرات اعمال شده بر تمامی زیر پوشه های مورد نظر نیز اعمال خواهد شد.
Rename : جهت تغییر نام فایل یا فولدر مورد نظر به شیوه ی زیر اقدام نمایید :
در انتها بر روی Rename کلیک نمایید.
Edit Content : به منظور ويرايش محتوای یک فایل به شیوه ی زیر اقدام نمایید :
سپس از پنجره ی لود شده نسبت به ویرایش محتوای فایل اقدام فرمایید. لازم به ذکر است که این گزینه تنها بر روی فایلها اعمال می شود و نه فولدرها.