نصب کنترل پنل (control panel install)
ابتدا وارد پرتال کاربری شده و از قسمت سرویس ها، برروی سرویس مورد نظر خود کلیک نمایید.
جهت اطلاع از نحوه ورود به پرتال کاربری به لینک زیر مراجعه نمایید:
سپس در پایین صفحه ی لود شده روی گزینه control panel install کلیک نمایید. (دقت داشته باشید که کنترل پنل های موجود در این بخش تنها لینوکس بیس می باشند)
در این صفحه کنترل پنل مورد نظر را از بین گزینه های موجود انتخاب نموده و رمزعبور دلخواه را وارد کرده و سپس روی گزینه ثبت کلیک نمایید:
توجه: در صورتیکه قبلا یک کنترل پنل از این لیست نصب کرده بودید و هم اکنون می خواهید یک پنل دیگر نصب نمایید و اطلاعات کنترل پنل قبلی نیز برای شما مهم می باشد، لذا توجه داشته باشید که قبل از نصب کنترل پنل جدید می بایست از اطلاعات موجود بکاپ تهیه نمایید.
در انتها برای تکمیل روند نصب و امکان استفاده از پنل مورد نظر می باید جهت ریستارت شدن سرور مجازی روی گزینه reboot کلیک نمایید.
توضیح مختصری در رابطه با کنترل پنل های موجود :
Webmin :اینترفیس مبتنی بر وب جهت مدیریت سیستم های Unix می باشد. همانند بسیاری از مرورگر های وب امروزی، شما می توانید با استفاده از این پنل حساب کاربری ایجاد نموده، برخی سرویس های مورد نظر مانند DNS را راه اندازی کرده، فایل و فلدر به اشتراک گذاشته و کارهایی از این دست را پیاده سازی و مدیریت نمایید.
بعداز نصب این پنل شما می توانید از طریق وارد نمودن آدرس https://vps-ip:10000 (بجای vps-ip ، لطفا IP مربوط به vps خود را وارد نمایید. جهت اطلاع از IP خود، اینجا کلیک نمایید.) در مرورگر خود و وارد نمودن اطلاعات کاربری root به پنل مدیریتی وارد شوید.
Interworx : یککنترل پنل هاستینگ و سیستم مدیریت سرور لینوکس می باشد. این پنل ابزار هایی را جهت مدیریت سرور و عملکرد وب سایت های مربوطه ارائه می نماید. این پنل شامل دو مد Nodeworx و Siteworx می باشد.
بعد از نصب این پنل شما می توانید از طریق وارد نمودن آدرس https://vps-ip:2443/nodeworx (بجای vps-ip ، لطفا IP مربوط به vps خود را وارد نمایید. جهت اطلاع از IP خود، اینجا کلیک نمایید.) در مرورگر خود و وارد نمودن اطلاعات کاربری root به پنل مدیریتی وارد شوید.
Webuzo : کنترل پنل کاربری Webuzo امکانی جهت گسترش برنامه های کاربردی وب نظیر جوملا، وردپرس، دروپال و.... و یا سیستم های کاربردی Apache, NGINX, PHP, Java, MongoDB و... را برروی سروراختصاصی و یا مجازی ارائه می نماید.
بعداز نصب این پنل شما می توانید از طریق وارد نمودن آدرس http://vps-ip:2004 و http://vps-ip:2002 (بجای vps-ip ، لطفا IP مربوط به vps خود را وارد نمایید. جهت اطلاع از IP خود، اینجا کلیک نمایید.) در مرورگر خود و وارد نمودن اطلاعات کاربری root به پنل مدیریتی وارد شوید.
ISPConfig3 : کنترل پنل رایگان (open source) و مختص لینوکس بوده و قابلیت مدیریت سرور های متعدد را از یک پنل واحد فراهم می آورد.
Plesk : پلسک یکی ازکنترل پنل های مشهور و مناسب شرکت های هاستینگ می باشد. کنترل پنل پلسک روی سرور های لینوکس و ویندوز قابل اجرا بوده و امکان مدیریت های متنوعی نظیر فایل ها ، برنامه های کاربردی، میزبانی ایمیل و... را فراهم می نماید.
بعداز نصب این پنل شما می توانید از طریق وارد نمودن آدرس https://vps-ip:8443 (بجای vps-ip ، لطفا IP مربوط به vps خود را وارد نمایید. جهت اطلاع از IP خود، اینجا کلیک نمایید.) در مرورگر خود و وارد نمودن اطلاعات کاربری root به پنل مدیریتی وارد شوید.
Cpanel : یکی از قدرتمند ترین کنترل پنل های مشهور و مناسب شرکت های هاستینگ جهت مدیریت فایل ها، ایمیل ها، دیتابیس برنامه های کاربردی و..... می باشد.
بعداز نصب این پنل شما می توانید از طریق وارد نمودن آدرس https://vps-ip:2087 (بجای vps-ip ، لطفا IP مربوط به vps خود را وارد نمایید. جهت اطلاع از IP خود، اینجا کلیک نمایید.) در مرورگر خود و وارد نمودن اطلاعات کاربری root به پنل مدیریتی وارد شوید.